Tala Fou - Ua sainia e le Houpu ma le CRRC Changjiang Group se maliega auivi felagolagomai
kamupani_2

Tala Fou

Na sainia e le Houpu ma le CRRC Changjiang Group se maliega auivi galulue faatasi

Talu ai nei, na sainia ai e le Houpu Clean Energy Group Co., Ltd. (lea ua ta'ua mulimuli ane o le “HQHP”) ma le CRRC Changjiang Group se maliega auivi felagolagomai.O itu e lua o le a faʻavae sootaga felagolagomaʻi ile LNG/suavai hydrogen/suavai ammonia cryogenic tane,gataifale LNG FGSS, mea faigaluega fa'asu'u, fa'afesuia'i vevela, fefa'ataua'iga kesi fa'alenatura,Initaneti o Meatulaga, auaunaga ina ua uma ona faatau atu, ma isi.

1

Saini le maliega

I le fonotaga, na sainia ai e Lengzhi lala o Changjiang Kamupani a le CRRC Changjiang Group se konekarate fa'atau motane vai LNG o le gataifalefa'atasi ai ma le Kamupani a le Houpu Marine Equipment.O itu e lua o ni paaga taua a le tasi ma le isi ma sa latou faia faʻatasi faiga lelei e pei o tekinolosi R&D, gaosiga, ma fefaʻasoaʻiga pisinisi, faʻavaeina se faavae mautu mo le galulue faʻatasi.

2

I le avea ai o se tasi o le vaega muamua o atinaʻe i Saina o loʻo galulue i le R&D ma le gaosiga o le gataifale LNG FGSS, sa auai le HQHP i le tele o galuega faatino a le LNG i uta ma fafo i le fale ma fafo, ma tuʻuina atu meafaigaluega tuʻuina atu le kesi LNG mo le tele o galuega autu a le atunuʻu.O lo'o i totonu o le gataifale LNG mea fa'asu'u kasa ma FGSS o lo'o i ai le ta'uta'ua o sea maketi i Saina, e tu'uina atu ai i tagata fa'atau ni fofo tu'ufa'atasi mo le teuina o le LNG, felauaiga, fa'atumuina, ma isi.

I le lumanaʻi, o le a auai malosi le HQHP i le faʻatulagaina o tulaga faʻavae o tane ISO, ma faʻapipiʻi faʻatasi se augatupulaga fou o pusa suauʻu suauu LNG e mafai ona fesuiaʻi ma le CRRC Changjiang Group.O lo'o avanoa uma le toe fa'aleleia ma le fa'atumuina o suau'u, lea e matua fa'atamaoaigaina ai fa'ata'ita'iga o le fa'aogaina o le LNG bunkering o le gataifale.O lenei ituaiga tane ISO o loʻo faʻapipiʻiina i masini faʻapipiʻi faʻamatalaga 5G, lea e mafai ona tuʻuina atu le maualuga o le vai, mamafa, vevela, ma le taimi o le tausiga o le LNG i totonu o le tane i le tulaga mataʻituina i le taimi moni ina ia mafai e le aufaigaluega o loʻo i luga o le vaa ona malamalama i le. tulaga o le tane i le taimi ma mautinoa lelei le saogalemu o folauga o le gataifale.

3

 

HQHP ma le CRRC Changjiang Group o le a faʻasoa faʻamanuiaga faʻapitoa i luga o le faʻavae o le manuia, ma faia faʻatasi se galuega lelei i suʻesuʻega faʻapitoa ma atinaʻe maketi.


Taimi meli: Feb-14-2023

faafesootai matou

Talu mai lona faʻavaeina, o loʻo faʻatupuina e le matou fale gaosi oloa muamua a le lalolagi ma le tausisia o le mataupu faavae o le lelei muamua.O a matou oloa ua maua ai le igoa sili ona lelei i le alamanuia ma le faʻatuatuaina taua i tagata fou ma tuai.

Su'esu'e nei