Tala Fou - Amerika LNG e mauaina ma felauaiga nofoaga ma 1.5 miliona kupita mita toe fa'aleleia meafaigaluega na lafo!
kamupani_2

Tala Fou

Amerika LNG e maua ma felauaiga nofoaga ma 1.5 miliona kupita kupita toe fa'aleleia meafaigaluega na lafoina!

I le aoauli o Setema 5, na faia ai e le Houpu Global Clean Energy Co., Ltd. ("Houpu Global Company"), o se lala e pulea atoa e le Houpu Clean Energy Group Co., Ltd.("The Group Company"), se tilivaina. sauniga mo le LNG le mauaina ma le transshipment nofoaga ma le 1.5 miliona kupita mita o regasification nofoaga meafaigaluega mo le auina atu i Amerika i le aoaoga fono aoao.O lenei tu'uina atu o lo'o fa'ailogaina ai se la'asaga malosi i luma mo le kamupani vaega i lana faiga fa'ava-o-malo, fa'aalia ai le tulaga mata'ina o le malosi fa'atekinisi ma gafatia tau atina'e tau maketi.

img (2)

(Sauniga momoli)

O le susuga ia Song Fucai, o le Peresetene o le kamupani vaega, ma le alii o Liu Xing, o le Sui Peresetene o le kamupani vaega, sa auai i le sauniga o le tufaina atu ma molimauina faatasi lenei taimi mataina. I le sauniga o le tu’uina atu, sa fa’afetaia ai e Mr. Song le galulue malosi ma le fa’amaoni o le vaega o le poloketi ma fa’aalia lona agaga fa’afetai. Na ia faamamafaina: "O le manuia o le faatinoga o lenei poloketi e le gata o le taunuuga o le vavalalata vavalalata ma le faatoilaloina o le tele o faigata i totonu o la tatou vaega faʻatekinisi, vaega o le pulega o galuega, gaosiga ma le gaosiga o vaega, ae o se mea taua tele mo le kamupani a le Houpu Global i luga o le auala i le faʻavaomalo. . Ou te faʻamoemoe o le a faʻaaogaina e le kamupani a le Houpu Global lenei manuia e fai ma faʻamalosi e faʻaauau ai le faʻalauteleina o maketi faʻavaomalo ma se agaga tau maualuga maualuga, faʻaalia oloa a Houpu i luga o le tulaga faʻavaomalo, ma taumafai e tusi se mataupu fou i le lalolagi atoa a HOUPU malosi mama."

img (1)

(Na saunoa Peresitene Pese Fucai)

O le Amerika LNG e maua ma felauaiga nofoaga ma le 1.5 miliona kupita mita kesi galuega poloketi sa fa'atinoina e le Kamupani a le Houpu Global e avea ma konekarate lautele EP lea na tu'uina atu le tele o auaunaga e aofia ai le fa'ainisinia, gaosiga o meafaigaluega, fa'apipi'i ma le fa'atonuina o ta'iala mo le poloketi. O le mamanu faʻainisinia o lenei poloketi na faʻatinoina e tusa ai ma tulaga faʻa-Amerika, ma o meafaigaluega na ausia faʻamaonia faʻavaomalo e pei ole ASME. O le O le LNG e maua ma le fa'aulufaleina e aofia ai le mauaina o le LNG, fa'atumuina, toe fa'aleleia o le BOG, toe fa'aleleia o le eletise ma le fa'asaoina o faiga, fa'afeiloa'i le 426,000 tone o le LNG e maua ma fa'aliliuina mana'oga. O le nofoaga e toe fa'aleleia ai e aofia ai le la'uina o le LNG, teuina, toe fa'amama fa'amalosi ma le fa'aogaina o le BOG, ma o le fa'aogaina o aso uma e mafai ona o'o atu i le 1.5 miliona kupita mita o le kesi fa'alenatura.

O fa'ase'e utaina o le LNG i fafo, fa'ase'e fa'apipi'i BOG, tane e teu ai, va'a, pamu fa'asusu, pamu pamu ma fa'avela vai vevela e matua'i atamai lava,lelei ma mautu i le faatinoga. O loʻo i ai i latou i le tulaga sili ona maualuga i le alamanuia i le tulaga o le mamanu, meafaitinoma le filifilia o meafaigaluega. O lo'o tu'uina atu fo'i e le kamupani i tagata fa'atau a latou fa'agaioiga fa'aogaina o meafaigaluega a le HopNet ma le tausiga o fa'amaumauga tetele, lea e fa'aleleia atili ai le masini ma le atamai o le galuega atoa.

img (3)

(LNG uta fa'ase'e)

img (4)

(250 kupita LNG e teu ai tane)

I le feagai ai ma luitau o tulaga maualuga, manaoga maoti ma mamanu faʻapitoa o le poloketi, faʻalagolago le kamupani Houpu Global i lona poto masani faʻavaomalo faʻavaomalo i totonu o le LNG alamanuia, tomai faʻapitoa faʻafouina fou ma le lelei o le galulue faʻatasi o le au, e foia ai faʻafitauli taʻitasi. Na fuafuaina ma le faaeteete e le vaega o le pulega o galuega faatino le sili atu i le 100 fonotaga e talanoaina ai auiliiliga o galuega faatino ma faigata faʻapitoa, ma tulitatao i le faasologa o le alualu i luma ina ia mautinoa o auiliiliga uma na faʻamamaina; o le au faʻatekinisi vave faʻafetaui i manaʻoga o tulaga faʻa-Amerika ma oloa e le masani ai, ma fetuutuunai fetuutuunai le fuafuaga mamanu e fetaui ma manaoga eseese o tagata faʻatau. Ina ua uma taumafaiga tuufaatasi a le au,na tuʻuina atu le poloketi i luga o le faʻatulagaga ma pasia le asiasiga taliaina o se lala sooupu lona tolu i le taimi e tasi, manumalo maualuga aloaia ma le faʻatuatuaina mai tagata faʻatau , faʻaalia atoatoa le maualuga ma le matua o le LNG tekonolosi a le HOUPU ma le gaosiga o meafaigaluega ma le malosi o le tuʻuina atu.

img (5)

(Meafaigaluega lafo)

O le manuia o le tuʻuina atu o lenei poloketi e le gata na faʻaputuina ai le poto masani faʻapitoa mo le Kamupani a le Houpu Global i le maketi a Amerika, ae na faʻavaeina ai foi se faavae mautu mo le faʻalauteleina atili i le itulagi. I le lumana'i, o le a fa'aauau pea ona fa'atumauina e le Kamupani a le Houpu Global le fa'atautotonuina o tagata fa'atau ma fa'afou, ma o lo'o naunau e tu'uina atu i tagata fa'atau se fa'afofoga tu'utasi, fa'apitoa, fa'ata'amilosaga atoa, ma fa'amama lelei mea faigaluega mama. Faatasi ai ma lona matua kamupani, o le a saofagā i le optimization ma le gafataulimaina atinae o le lalolagi malosi fausaga!


Taimi meli: Sep-12-2024

faafesootai matou

Talu mai lona faʻavaeina, o loʻo faʻatupuina e le matou fale gaosi oloa muamua a le lalolagi ma le tausisia o le mataupu faavae o le lelei muamua. O a matou oloa ua maua ai le taʻutaʻua lelei i le alamanuia ma le faʻatuatuaina taua i tagata fou ma tuai.

Su'esu'e nei